CARETTA UNCLE

КАРАКТЕРИСТИКИ

Број на лица: 4
Екстериерот на кабината: Фиберглас
Шасија: Галванизирана шасија, Ал-Ко оска
Систем за напојување: 12 DC – 220 V

 

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 2050 mm
Должина: 4815 mm
Висина: 2330 mm
Тежина: 740 kg

CARETTA UNCLE
Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping