SHOP

SHOP

Прикажување на 4 резултати

25% Попуст

CARETTA 1500 CLASSIC (CREAM)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Изложбен експонат

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Единечен шпорет со стаклен капак
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил) + Резервно тркало
Заден метален браник
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

Original price was: 12074 €.Current price is: 9100 €.
24% Попуст

CARETTA 1500 CLASSIC (GREY)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*изложбен експонат

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Единечен шпорет со стаклен капак
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил) + Резервно тркало
Заден метален браник
Заден држач за багаж
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

Original price was: 12305 €.Current price is: 9400 €.
Нема лагер
CARETTA 1500 CLASSIC WHITEPlace holder

CARETTA 1500 CLASSIC (WHITE)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Гратис Соларен панел на склопување 110w

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил)
USB приклучок со мерач на напон

Нема лагер
Caretta Offroad

CARETTA OFFROAD (DARK GREY)

Краток опис:

*цената е без ДДВ 18%

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Систем за сопирање Ал-Ко
Шепа за закачување со стабилизатор
Заштита на шасијата
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Гуми за сите терени (245 / 70 / R16 / 111T)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Држачи на покрив
Единечен шпорет со стаклен капак
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Резервно тркало
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил)
Кожна обвивка за резервно тркало
Мрежа против инсекти за целата врата х2
Заден држач за багаж
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar