CARETTA 1500 CLASSIC

CARETTA 1500 CLASSIC

Прикажување на 3 резултати

25% Попуст

CARETTA 1500 CLASSIC (CREAM)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Изложбен експонат

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Единечен шпорет со стаклен капак
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил) + Резервно тркало
Заден метален браник
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

Original price was: 12074 €.Current price is: 9100 €.
24% Попуст

CARETTA 1500 CLASSIC (GREY)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*изложбен експонат

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Единечен шпорет со стаклен капак
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил) + Резервно тркало
Заден метален браник
Заден држач за багаж
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

Original price was: 12305 €.Current price is: 9400 €.
Нема лагер
CARETTA 1500 CLASSIC WHITEPlace holder

CARETTA 1500 CLASSIC (WHITE)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Гратис Соларен панел на склопување 110w

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил)
USB приклучок со мерач на напон

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar