CARETTA 1500 CLASSIC

CARETTA 1500 CLASSIC

Прикажување на 3 резултати

CARETTA 1500 CLASSIC (CREAM)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Гратис Соларен панел на склопување 110w

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Единечен шпорет со стаклен капак
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил)
Заден метален браник
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

CARETTA 1500 CLASSIC (GREY)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Гратис Соларен панел на склопување 110w

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Единечен шпорет со стаклен капак
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил)
Заден метален браник
Заден држач за багаж
Надворешен туш
USB приклучок со мерач на напон

Нема лагер
CARETTA 1500 CLASSIC WHITE

CARETTA 1500 CLASSIC (WHITE)

Краток опис:

*цена до регистрација со вклучено ддв 18% и хомологација

*Гратис Соларен панел на склопување 110w

СТАНДАРДНА ОПРЕМА

60 А батерија + полнач
13 пински приклучок за поврзување со кола
Мрежа против инсекти и ролетни на сите прозори
Фрижидер – 35 литри (12 DC & 220 V)
Три душеци
Осветлување
Вентилација на покривот 40 х 40 cm
Алуминиумски бандажи (175 / 70 / R14)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Систем за чиста вода – 45 литри (резервоар, мијалник и чешма)
Резервоар за отпадна вода – 60 литри
Преден држач за резервно тркало (Off Road стил)
USB приклучок со мерач на напон

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar